Du er her. #1 - Foreningswebsite > Om foreningen

Medlemmer:

Ringkøbing Jægerforbund havde ved sidste opgørelse 214 ordinære medlemmer og hører dermed til de allerstørste jagtforeninger i Ringkøbing-Skjern Kommune.

Ved medlemsskab af foreningen er du automatisk medlem af Danmarks Jægerforbund og du modtager medlemsbladet "Jæger" 11 gange om året.

Samtidig støtter du det lokale foreningsliv og øger dermed det udbud af aktiviteter som Ringkøbing Jægerforbund kan tilbyde sine medlemmerne.

SMS-service

Så er vores nye SMS-service sendt i luften. Send en SMS til 51 82 71 84 med dit fulde navn, så gemmer vi nummeret og du vil på denne måde modtage en SMS når vi nærmer os de forskellige aktiviteter. Som medlem har du selv pligt til at oplyse om ændringer i mailadresse, telefonnr. osv. til foreningen.